Choď na obsah Choď na menu

Sú antigénové testy na Slovensku nasálne vakcíny ?

8. 2. 2021

 

 

 

 

 

 

 

zdroj: https://ngk4rkub3xtlnsw5wcriul4j3q--principia-scientific-com.translate.goog/are-pcr-tests-secret-vaccines/

Sú testy PCR tajnými vakcínami?

  Napísal John O'Sullivan

Rastú obavy, že inovatívne nanotechnické zariadenie vyvinuté na Univerzite Johnsa Hopkinsa možno použiť na tajné dodanie vakcíny COVID19 ľuďom, ktorí „ váhajú s vakcínou “.

Táto technológia je určite skutočná, ale je ich zásluha na takomto tvrdení?

 

 

 

zdroj: https://www.legitim.ch/post/johns-hopkins-university-bestätigt-impfverweigerer-können-mittels-pcr-test-geimpft-werden

Univerzita Johna Hopkinsa potvrdzuje: Odmietnutia očkovania je možné očkovať pomocou testu PCR!

V januári 2019 WHO definovala rastúci počet očkovacích kritikov ako jednu z desiatich najväčších hrozieb pre globálne zdravie a od bezprecedentného fiaska s očkovaním proti koróne sa počet tých, ktorí očkovanie odmietli, znásobil. Medzitým sa vytvára odpor aj v konvenčných lekárskych zariadeniach. Ale vedúci predstavitelia WHO trvajú na nereálnej zaočkovanosti najmenej 70 percent.

Rôzni odborníci a bývalí novinári ako John O'Sullivan teraz varujú, že masívna testovacia kampaň PCR by mohla byť maskovaným očkovacím programom WHO. (pozri Principia Scientific )

O'Sullivan odkazuje na novú technológiu, ktorá bola vyvinutá na univerzite Johns Hopkins University a má umožniť tajné očkovanie pomocou testu PCR. (pozri Univerzita Johna Hopkinsa )

 

 

 

zdroj: https://www.geneticka-vakcina.com/o2/

Igor Matovič nariadil zmrzačiť národ testami, ktoré obsahujú životu nebezpečné látky

Premiér SR Igor Matovič inicioval celoplošné testovanie, po ktorom narástla chorobnosť a úmrtnosť na 50-100 násobok predchodzích hodnôt – Dôkaz prevzatý z John Hopkins Univerzity

Graf dokazuje, že na Slovensku sme pred testovaním mali najnižšiu úmrtnosť v Európe a po celoplošnom antigénovom testovaní na Covid-19, narástli hodnoty na najvyššiu chorobnosť a úmrtnosť v Európe.

Z tohto dôkazu vyplýva skutočnosť, že Igor Matovič spolu s ďalšími podporovateľmi nezákonného celoplošného testovania COVID-19, vykonal genocídu vlastného národa. Poškodil zdravie miliónom ľudí, mnohých, ktorí sa museli nechať opakovane dookola testovať kvôli zamestnaniu, nakoniec otráveným testom pripravil o život. Ľudia dnes nezomierajú na koronavírus ale na otravu antigénovými testami. Po každej dokonanej genocíde príde vytriezvenie a vinníci budú braní na zodpovednosť. Čin sa týmto už nevymaže, pozabíjaní ľudia zostávajú mŕtvi. R.I.P.  Pokým neprišli testy na Slovensko, žiadna pandémia v SR nebola. Dokazujú to štatistiky. ...

Zdroje:

  1. https://silview.media/2020/11/26/they-can-vaccinate-us-through-nasal-test-swabs/

  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26057769/

  3. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0169409X08002640?via%3Dihub

 

 

 

 

 

 

 

??? antigenní test pod mikroskopem