Choď na obsah Choď na menu

Testovanie sk

5. 3. 2022

Co se děje s odebraným materiálem z testů na C19 - Epoch Times

  • MUDr. Hana Zelená -Testy jsou nástrojem šíření strachu ve společnosti

  • Co se děje s odebraným materiálem z testů na C19 - Epoch Times

Klinická štúdia na Slovákoch

M.Krajniak :"To, čoho sme súčasťou, je druhé Slovenské národné povstanie," 
I.Matovič : "Kládol som si otázku, kto je to schopný zorganizovať, pomaly operáciu ako vylodenie v Normandii, vyšlo mi, že len Ozbrojené sily SR,"    Salutujúci premiér. Lúčil sa s generálom Zmekom 

 

  • Šokujúce informácie o používaných testoch na plošnom testovaní !

Známy bývalý primár z Čadce sa po ďalšom celoplošnom testovaní s novým názvom „skríning“ opäť prihlásil prostredníctvom Facebooku o slovo. O testovaní hovorí ako o znásilnení národa a netají sa ani názorom, že vláda na testovaní zarobila a prachy už majú na účte.

V prvom rade zhodnotil bývalý primár detského oddelenia výsledok testovania. „Tak ak som správne pochopil, pán priemer ohlásil percento pozitívnych záchytov pri akože celoplošnom testovaní na úrovni 0,77%. Zajedno samozrejme super. Za druhé – z jeho atómovej bomby proti koronavírusu je vianočná prskavka a úsilie, námaha, čas, obetavosť zneužitých dobrovoľníkov boli márne,“ hodnotí lekár.

 
zdroj: https://www.slovanskenoviny.sk/zatajil-matovic-nam-obcanom-sr-nieco-dohodnuty-experiment/?fbclid=IwAR1tci9Y1mjZTE_Vkn9ft9-fSPmKa2PS1Me7ksYWb464axgS_loqS3KGfuc

Zatajil Matovič Nám Občanom SR niečo? Dohodnutý EXPERIMENT.

Matovič verejnosti zatajil, že plošné testovanie bola zahraničná klinická štúdia, britský experiment na Slovákoch na objednávku Bruselu.

Tento výskum bol financovaný zo zdrojov nadácie Bill & Melinda Gates Foundation, ďalej z prostriedkov z programu Európskej únie pre výskum a inovácie, zdrojov britského Ministerstva zdravotníctva V. Británie a ďalších sponzorov.

 
..........................................
 
 
 
 
 
 

 

SKUTEČNÁ FAKTA (vakcina - TESTY Ag)