Choď na obsah Choď na menu

Deti - covid

28. 12. 2021

 

  • Štúdia dospela k záveru, že plodnosť žien je poškodená v krajinách, v ktorých sa očkuje.Technologický inštitút v Karlsruhe (KIT) Inštitút mikroštruktúrnej technológie Profesor  Dr. Hervé Seligmann  skúmal  plodnosť v krajinách, ktoré masívne zaočkovali proti COVID-19 v porovnaní s krajinami, ktoré tak neurobili, a dospel k záveru, že plodnosť žien klesá, čím viac sú ženy zaočkované.

    Podľa údajov, ktoré predložil Shimabukuro et al (2021), zo 127 žien, ktoré boli očkované počas prvých 20 týždňov, 82 % viedlo k potratu.

  • Podľa údajov ONS je úmrtnosť medzi deťmi o 44 % vyššia ako 5-ročný priemer, odkedy im bola ponúknutá vakcína proti Covid-19 *     

  • 2 620 mŕtvych detí vo VAERS po výstreloch COVID – viac úmrtí plodu za 11 mesiacov ako za posledných 30 rokov   V súčasnosti zaznamenávame ročný celkový počet 2838 zaznamenaných úmrtí plodu  po očkovaní COVID-19, pričom ročný priemer zaznamenaných úmrtí plodu po očkovaní tehotných žien za posledných 30 rokov bol v priemere  74 úmrtí plodu  za rok. .*   * 

    Keď spustíme presne to isté vyhľadávanie vo VAERS a vylúčime injekcie COVID-19, nájdeme 2 225 úmrtí plodu po VŠETKÝCH vakcínach aplikovaných tehotným ženám za posledných 30+ rokov. ( Zdroj .)

    V súčasnosti zaznamenávame ročný celkový počet 2 838 zaznamenaných úmrtí plodu po očkovaní COVID-19, pričom ročný priemer zaznamenaných úmrtí plodu po očkovaní tehotných žien za posledných 30 rokov bol v priemere 74 úmrtí plodu za rok. .

    Minulý mesiac (október 2021) New England Journal of Medicine priznal, že pôvodná štúdia použitá na ospravedlnenie CDC a FDA pri odporúčaní injekcií tehotným ženám bola chybná. ( Zdroj .)

    Odvtedy výskumníci na Novom Zélande vykonali novú štúdiu o pôvodných údajoch a dospeli k záveru:

    Opätovná analýza týchto údajov naznačuje kumulatívny výskyt spontánnych potratov v rozmedzí od 82 % (104/127) do 91 % (104/114), čo je 7–8-krát viac ako pôvodné výsledky autorov. ( Zdroj .)

    CDC a FDA odporučili injekcie pre tehotné ženy, aj keď správna analýza pôvodných údajov ukazuje, že 82% až 91% tehotných žien utrpí potrat, ak ich nenarodené dieťa má menej ako 20 týždňov. ( Zdroj .)

  • Škótsko začalo vyšetrovanie abnormálneho nárastu úmrtí novorodencov    

  • Vedecký model ukazuje, že na každé 1 dieťa ÚDAJNE zachránené pred smrťou na „Covid-19“ viac ako 117 bude zabitých falošnou vakcínou.*   *    
  • Štúdia: Až 91 % spontánnych potratov, ak sa zaočkujú pred 20. týždňom V americkom registri poškodenia vakcínou VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) bolo k 12. novembru doteraz zaregistrovaných 2 620 smrteľných potratov po očkovaní proti Covid-19. 

  • Dr. Robert Malone, spoluvynálezca mRNA, varuje rodičov - Než naočkujete své děti proti covidu  *  *  *        
  • Mama s dvojitým bodnutím v 3. trimestri porodila dieťa, ktoré zomrelo po zlyhaní srdca a krvných zrazeninách   „Novorodenec bol počas tehotenstva vystavený mRNA-1273 (moderná vakcína COVID-19),“ uvádza sa v správe.   *
  • Spojené štáty americké: Masová vražda novorodencov – po očkovaní proti COVID-19 zomrelo viac ako 2 500 detí Americký register poškodení vakcín VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) zaregistroval viac ako 2 500 mŕtvych detí ako priamy dôsledok očkovania proti COVID-19 v novembri 2021. Väčšinu z týchto nečestných vrážd detí vykonali BioNTech a Pfizer. Čísla hlásené z USA sú hrozné: Podľa amerického registra poškodení očkovaním VAERS bolo k 12. novembru zaregistrovaných 2 620 smrteľných potratov po očkovaní proti COVID-19. Opäť sa tak ukazuje, aký správny je strach mnohých občanov z injekcií napriek silnejúcim represiám voči neočkovaným. V októbri prestížny časopis New England Journal of Medicine priznal, že pôvodná štúdia, ktorá viedla CDC a FDA k odporúčaniu očkovania tehotným ženám, bola chybná. 
  • Údaje EMA ukazujú: 67 detí už zomrelo na experimentálnu vakcínu. Do 19. novembra Európska lieková agentúra (EMA) hlásila 43 270 prípadov nežiaducich účinkov po očkovaní proti koronavírusu u 14 128 detí. V 5592 prípadoch boli nežiaduce účinky závažné. Väčšina z nich, 4 981, bola spôsobená vakcínou Pfizer. Hoci deťom takmer nehrozí smrť na Coronu, na následky experimentálnej génovej terapie zomrelo už 67 detí, píšu internetové noviny Wochenblick. Zomrelo 47 tínedžerov, štyri deti vo veku od dvoch mesiacov do dvoch rokov a 16 novorodencov do jedného mesiaca (očkované matky). *    
  • Vyhlásenie psychológov z VÚDPaP k zatváraniu škôl v okresoch. Psychológovia z Výskumného ústavu detskej psychológie a patopsychológie nesúhlasia s plošným zatváraním škôl na úrovni okresov a upozorňujú na dlhodobý negatívny dopad takéhoto rozhodnutia na psychický stav detí.

  • Kanada - Dr. Daniel Nagase odhaluje explodující případy mrtvonarozených dětí u plně očkovaných kanadských žen s 86 za 6 měsíců ve Waterloo, Ontario, kde je běžně 5-6 ročně.  viděl 13 mrtvě narozených dětí za 24 hodin.    *      *                                                                      
  • Kanada - Náhly nárast mŕtvo narodených detí a menštruačných zmien. 11. novembra 2021 sa pred nemocnicou Lions Gate v North Vancouver v Britskej Kolumbii (BC) zišlo zhromaždenie. Skupina tam mala upozorniť na nepredstaviteľnú tragédiu: 13 detí sa údajne narodilo mŕtve v nemocnici za 24 hodín. Všetky ich matky dostali injekciu COVID-19. 1          Minister zdravotníctva sa pýtal na „výbuch mŕtvo narodených detí“ medzi plne očkovanými matkami: "Tak, minister, čo hovoríte lekárom, ktorí povedali tehotným ženám, že je v poriadku dať sa úplne zaočkovať, a čo by mali povedať matkám, ktoré porodia mŕtve dieťa?"