Choď na obsah Choď na menu

C40 - JE TO ISTÉ - BUDETE ŽIŤ V 15-MINÚTOVÝCH MESTÁCH, VÄZNICI

29. 1. 2023

ŠTÚDIA : C40 mestá - mestám a ich obyvateľom hrozí ...

****

JE TO ISTÉ - BUDETE ŽIŤ V 15-MINÚTOVÝCH MESTÁCH, VÄZNICI

Ste pripravení na to, aby vám vaša vláda povedala, že môžete cestovať len do 20 minút od svojho domova, pretože je to súčasť záchrany planéty pred globálnym otepľovaním? Škótsky plán na implementáciu „  20-minútových mestských častí  “ po celej krajine je takmer pripravený na uvedenie do prevádzky a niet pochýb, že je to len ďalší vymyslený názov pre klimatické blokády.

Nie, toto nie je o pandémii. Je to o vládach sveta, ktoré sa snažia ukradnúť viac slobôd a práv svojim občanom, a ak veríte, že môžete zachrániť svet tým, že zostanete blízko domova a svojho susedstva, potom vám určite vymyjú mozog podvodným „systémom“.

Falošná „vojna proti uhliu“ zahŕňa reštriktívne 20-minútové „štvrte“ monitorované tyranskou škótskou vládou a OSN

Už je to zdokumentované. Škótska vláda je pripravená na klimatické uzávierky, kde občania už nikdy nebudú môcť opustiť svoje domovy, s výnimkou návštevy mestského parku (myslím na väzenský „nádvorie“) alebo blízkeho obchodu so zmiešaným tovarom a potom sa okamžite vrátiť do domu. zatknutie. S každým občanom sa bude zaobchádzať ako s ťažkým zločincom, alebo sa ním stane, ak budú porušené nové mandáty.

Toto všetko je zdokumentované  v rámci zastrešujúcej politiky Organizácie Spojených národov, cieľov trvalo udržateľného rozvoja. Je to preto, že „Climate Emergency Response Group“ je na scéne, pripravená zachrániť planétu Zem pred zlými užívateľmi áut a vrátiť teplotu späť do stavu pred automobilom (rovnako).

Pripravte sa na „dekarbonizáciu“ svojej energie a využívania pôdy a zároveň sa zrieknite všetkých svojich „prírodných zdrojov“ spôsobom, ktorý bude prínosom pre „komunitu“ (veľkú vládu). Je to tak, škótska vláda plánuje „miesta budúcnosti“, kde sa ľudia môžu prejsť alebo prejsť niekoľko kilometrov, aby unikli zo svojho domáceho väzenia. V „národnom plánovacom rámci“ zdokumentovanom OSN sa to označuje aj ako „miestne bývanie“ a „zelený priestor“.

„Národná priestorová stratégia“ definuje „miesta, kde sa dá žiť“ a „produktívne miesta“, čo znamená pracovať z domu a nikdy neodchádzať, s výnimkou pohybov pod dohľadom miestnej samosprávy.

Škótsko je len lakmusovým papierikom pre zvyšok sveta. Nepochybujte o tom, že akonáhle sa to zavedie a obyvateľstvo podľahne, stane sa zákonom Nového svetového poriadku , ktorý vedie NATO a globalistická polícia, aby udržal celý svet pod klimatickým blokovaním.

Toto nie je film  od Marvelu  , kde musí partia superhrdinov zachrániť planétu pred páliacim slnkom, ktoré všetkých zapáli budúci mesiac.

20minutove-mesto.png

Toto je realita , aj keď sa Zem nachádza vo  fáze pomalého ochladzovania  , ktoré nebude mať vplyv na ľudí asi milión rokov. Preto, ak to chcete prežiť, mali by ste sa riadiť vedou, nie darebáckymi vládami a ich šialenými mandátmi.

Škótsky plán klimatických zmien je zameraný na dosiahnutie „nulových čistých emisií do roku 2045“, čo znamená, že ich ekonomika bude úplne zničená, všetci občania zomrú od hladu, nulová zamestnanosť mimo domova, práca na diaľku bez telefónu alebo počítača a úplná vládna tyrania. „Potreba cestovať“ sa bude pravidelne znižovať o 20 %, až kým nikto nikdy neopustí svoj domov, aby zachránil Zem pred globálnym spálením.

Žiadna osoba v Škótsku nebude môcť cestovať viac ako 20 minút od svojho domova a ako skoro sa aj to zníži na 10, 5, 1 a potom na nulu? Je to ako keď vlády povedali, že všetci budú musieť nosiť masky Covid len niekoľko týždňov, aby sa krivka vyrovnala a potom sa všetci vrátime do normálu. Zapamätaj si to? Ako to dopadlo?